Virksomhedsjura

Alt indenfor kontraktret

Som virksomhed er det vigtigt at sikre, at reglerne bliver overholdt før, under og efter ansættelse. Grundet en kompleks lovgivning kan det være udfordrende for virksomheder at sikre, at I handler i overensstemmelse med den nyeste og gældende lovgivning.

Jeg rådgiver og vejleder med alt indenfor kontraktret, så vi sikrer, at din virksomhed har styr på de gældende regler på området, hvilket kan sparer jer for mange unødige bekymringer. Ligeledes hjælper jeg med at udarbejde kontrakter for både nye og nuværende medarbejdere. Hvis jeres medarbejdere får andre arbejdsopgaver, er det vigtigt at sikrer, at de modtager den nødvendige skriftlig oplysning i forbindelse hermed, da der gælder bestemte regler for, hvilke oplysninger en ansættelseskontrakt skal indeholde. 

Inhouse jurist på timebasis
Virksomheder har løbende brug for juridisk rådgivning, når det kommer til kontrakt- og ansættelsesret. Derfor tilbyder jeg at være tilknyttet din virksomhed, så I får alle fordele af en husjurist, men kun betaler for det I har brug for. På denne måde får I en jurist, som I kender og er trygge ved. Ligeledes lærer jeg, din virksomhed at kende hvilket letter processen.  

I får en fast sparringspartner, I kan vende aktuelle problemstillinger med, så I undgår unødvendig usikkerhed, hvad end det er indenfor ansættelsesret eller HR.  

Jeg tilbyder blandt andet hjælp til:

  • Kommercielle kontrakter
  • Udarbejdelse af kontrakter
  • Gennemlæsning af kontrakter
  • Rådgivning og vejledning
  • HR

Jeg holder mig løbende opdateret på ny lovgivning og regler, hvilket sikrer, at min juridiske rådgivning altid er opdateret. Det er en forudsætning for at kunne udarbejde juridiske dokumenter og rådgive din virksomhed.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv opdateret med juridisk nyt

Kontakt

Mobil 20 96 41 81 
Mail: nj@joofjr.dk

Joof Juridisk Rådgivning

Birk Centerpark 40
7400 Herning

2018 © Joof Juridisk Rådgivning