Persondataforordningen

Praktisk tilgang med udgangspunkt i jeres virkelighed

Der stilles større og større krav til virksomhedernes gennemsigtighed. Med den nye persondataforordning er der i den grad sat fokus på persondata, og borgere har nu ret til fx at få oplysninger slettet. Med speciale i persondataforordningen hjælper jeg din virksomhed med at være i complience med eksisterende og fremtidig lovgivning.

Kunden er altid i fokus, og min tilgang er meget praktisk. Det vil sige, at jeg tager udgangspunkt i jeres virkelighed, og de systemer I bruger. Der skal ikke opfindes eller implementeres en masse nye systemer. I stedet skal persondataforordningen tilpasses jer - hvor alle reglerne selvfølgelig bliver overholdt - men uden at der sker en stor omvæltning i jeres arbejdsdag.

Min praktisk orienteret tilgang gør sig specielt gældende i selve implementeringen, hvor jeg guider jer igennem processen og hjælper jer til at udføre arbejdet.

Jeg tilbyder blandt andet hjælp til:

  • Retningslinjer
  • Procedure
  • Politikker
  • Databehandleraftaler
  • Implementering

Jeg holder mig opdateret med den nyeste viden, så jeg altid giver gældende juridisk rådgivning. Derfor tager jeg løbende efteruddannelse og er uddannet DPO og er CIPP Certifikeret.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv opdateret med juridisk nyt

Kontakt

Mobil 20 96 41 81 
Mail: nj@joofjr.dk

Joof Juridisk Rådgivning

Birk Centerpark 40
7400 Herning

2018 © Joof Juridisk Rådgivning