Kurser og foredrag

Indhold der kan implementeres

Jeg afholder kurser og foredrag om bl.a. kontraktret og persondataforordningen, og tager gerne ud til din virksomhed. Hvad end I skal blive klar til den nye ferielov træder i kraft eller være helt up to date på persondataforordningen, afholder jeg kursus eller foredrag, ud fra jeres ønsker og behov.

Min tilgang er meget praktisk, og når vi er færdige, garantere jeg at deltagerne går derfra med en masse ny viden, som de kan anvende i deres arbejde. Mine foredrag og kurser er planlagt ud fra jeres ønsker, og den virkelighed I befinder jer i. Jeg tager lovgivning, regler og paragraffer på et udvalgt område, omsætter det, så det passer ind i jeres kontekst, hvilken betydning det har for jer, og hvordan I kan arbejde videre med det efterfølgende.

Med andre ord foregår det hele i øjenhøjde, med en praktisk orienteret tilgang.

Jeg holder foredrag om blandt andet:

  • Kontraktret
  • Afskedigelser
  • Ferielov
  • Persondataforordning
  • Ansættelsesret

Jeg har erfaring med at afholde både foredrag og kurser, hvad end det er for mange mennesker eller en lille gruppe. 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv opdateret med juridisk nyt

Kontakt

Mobil 20 96 41 81 
Mail: nj@joofjr.dk

Joof Juridisk Rådgivning

Birk Centerpark 40
7400 Herning

2018 © Joof Juridisk Rådgivning